Ioan Cristian Tudorache este un baietel bolnav, iar cazul lui a aparut la pagina de "Scrisori". Medicii de la spitalul "Marie Curie" din Bucuresti i-au redat baietelului in varsta de 7 ani sansa de a avea o viata normala. Cristian a fost diagnosticat
Ioan Cristian Tudorache este un baietel bolnav, iar cazul lui a aparut la pagina de "Scrisori". Medicii de la spitalul "Marie Curie" din Bucuresti i-au redat baietelului in varsta de 7 ani sansa de a avea o viata normala. Cristian a fost diagnosticat la varsta de un an cu o forma severa de hemofilie. in urma cu doi ani, suferinta lui a fost agravata de o problema grava aparuta la genunchiul stang, care il impiedica pe baiat sa stea in picioare sau sa mearga.
"Pacientul se afla in evidenta clinicii noastre de aproximativ un an. Recent, dupa o indelungata analiza, s-a decis a se efectua un tratament modern, prin implantarea unui fixator extern. Metoda folosita in cazul sau a fost aplicata pentru prima data la noi in tara. Operatia a decurs normal, avand efect net superior interventiilor clasice", ne-a spus dr. Gheorghe Burnei .
Echipa operatorie, formata din medici cu experienta in aplicarea fixatoarelor externe (Gh. Burnei, M. Logeanu, Daniela Dan, Ileana Georgescu, C. Brutaru, medicul anestezist R. Tabacaru si dr. Luminita Rusen, medic hematolog la Institutul National de Hematologie) e foarte multumita de faptul ca evolutia postoperatorie a baietelului a fost foarte buna, el fiind in acest moment acasa.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.