Amenzile de circulatie se pot plati non-stop prin intermediul unor bancomate "Easy Payments" puse la dispozitie de Citibank. Serviciul este disponibil, in prezent, doar bucurestenilor. Solutia oferita de Directia de Impozite si Taxe Locale Sector 1 s
Amenzile de circulatie se pot plati non-stop prin intermediul unor bancomate "Easy Payments" puse la dispozitie de Citibank. Serviciul este disponibil, in prezent, doar bucurestenilor. Solutia oferita de Directia de Impozite si Taxe Locale Sector 1 si Citibank Romania este disponibila locuitorilor din oricare sector al Bucurestiului, cu conditia ca amenda primita sa fie achitata in termen de 48 de ore lucratoare de la data incheierii procesului verbal. in Capitala, automate Easy Payments sunt amplasate: in Piata Victoriei la sediul Citibank Romania, la agentia Citifinancial din sos. Colentina nr.24 si in Piata Lahovari nr. 36-40.
Platile se realizeaza exclusiv cu numerar, fara a fi necesar ca abonatii sa fie detinatori ai unui card sau cont bancar. Nu se percepe nici un fel de comision.
Astfel, daca locuiti in Bucuresti, Cluj, Constanta, Brasov sau Ploiesti va puteti plati diverse facturi, printre care cele la telefonia fixa si mobila, non-stop, la automatele montate de Citibank la sediile sucursalelor sale. in Bucuresti si Ilfov se platesc in plus facturile de electricitate si de apa. in Cluj, se pot plati si facturile de gaze si energie termica.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.