Luminita Anghel si Sistem, reprezentantii Romaniei la editia de anul acesta a concursului Eurovision, continua pregatirile pentru participarea la Kiev.
Recent, ei au terminat realizarea materialelor promotionale de prezentare. La sedinta foto
Luminita Anghel si Sistem, reprezentantii Romaniei la editia de anul acesta a concursului Eurovision, continua pregatirile pentru participarea la Kiev.
Recent, ei au terminat realizarea materialelor promotionale de prezentare. La sedinta foto, care a durat patru ore, Luminita si baietii de la Sistem au lucrat cu renumitul fotograf Marius Baragan.
Cu toate ca sedinta a decurs conform planului, micile accidente nu au lipsit.
Robi apare in fotografii cu un accesoriu absolut neconventional - un plasture, in loc de obisnuitul piercing. Si asta pentru ca a fost muscat de spranceana stanga de catelul lui Zoli, care s-a speriat cand componentul trupei Sistem l-a calcat, din greseala, pe coada.
Tot legat de Eurovision, baietii de la Sistem au declarat ca pregatesc un spectacol de efecte speciale, carora li se va alatura si o scenografie noua, pentru ca show-ul sa fie cat mai dinamic.
Repetitiile pentru Eurovision vor incepe in aceasta saptamana.
Organizatorii faimosului concurs au afisat deja pe site-ul oficial (www.eurovision.tv) informatii despre reprezentantii nostri la Kiev. In plus, in viitorul apropiat, fanii vor putea dialoga, saptamanal, cu Luminita si baietii de la Sistem in direct, pe chat-ul TVR.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.