Anul trecut, brokerii au intermediat prime brute a caror suma a depasit 120 de milioane de euro, anunta portalul specializat www.1asig.ro. Valoarea comisioanelor incasate de societatile de intermediere, in 2004, aproape ca s-a dublat comparativ cu an
Anul trecut, brokerii au intermediat prime brute a caror suma a depasit 120 de milioane de euro, anunta portalul specializat www.1asig.ro. Valoarea comisioanelor incasate de societatile de intermediere, in 2004, aproape ca s-a dublat comparativ cu anul 2003, acestea totalizand circa 25 de milioane de euro.
Primele 10 dintre cele 247 companii de brokeraj existente in momentul de fata in Romania au incasat comisoane care, conform estimarilor oficialilor CSA, reprezinta aproape 40 la suta din totalul comisioanelor incasate in intreaga piata. De asemenea, se poate aprecia ca totalul primelor intermediate de companiile aflate in Top 10 reprezinta mai mult de 65 la suta din piata.
Ierarhia a fost realizata in functie de comisioanele incasate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.