Capitanul Romaniei, Cristian Chivu, a declarat ca era foarte obosit si n-ar fi trebuit sa joace in meciul cu Macedonia. "Cred ca platesc cele cinci meciuri jucate in doua saptamani si anul de inactivitate. Am fost foarte obosit si la pauza am ridicat
Capitanul Romaniei, Cristian Chivu, a declarat ca era foarte obosit si n-ar fi trebuit sa joace in meciul cu Macedonia. "Cred ca platesc cele cinci meciuri jucate in doua saptamani si anul de inactivitate. Am fost foarte obosit si la pauza am ridicat mana ca orice jucator profesionist care atunci cand simte ca nu mai poate lasa locul altuia. Nu a fost vorba de o accidentare. Eu nu prea joc de un an. Probabil n-ar fi trebuit sa incep jocul, dar tinand cont ca este echipa nationala, am incercat. Din pacate, n-am reusit sa ma ridic la nivelul asteptarilor. Resimt oboseala, pentru mine a fost un lucru normal", a spus capitanul echipei Romaniei. Chivu a precizat ca, desi mai sunt putine sanse de calificare, Romania mai are de jucat destule meciuri decisive. "In fotbal totul este posibil. Mai sunt partide in care ne vom juca ultima sansa", a comentat Chivu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.