Astazi au loc primele doua partide contand pentru etapa a 18-a a Campionatului National. La Craiova, noul antrenor Bondrea va redebuta pe banca tehnica a oltenilor in compania studentilor bucuresteni, de data aceasta avand ca obiectiv evitarea de la
Astazi au loc primele doua partide contand pentru etapa a 18-a a Campionatului National. La Craiova, noul antrenor Bondrea va redebuta pe banca tehnica a oltenilor in compania studentilor bucuresteni, de data aceasta avand ca obiectiv evitarea de la retrogradare a Universitatii, situatie in care se afla pentru prima data. In dorinta ca echipa sa fie sustinuta de cat mai multi suporteri, patronul Dinel Staicu a promis intrarea libera. In privinta formatiei, antrenorul Bondrea are o singura incertitudine, Plesan, care acuza unele dureri la un picior. Dan Petrescu nu are probleme de efectiv, toate sperantele sunt legate de evolutia golgheterului Gigel Bucur. Meciul va fi arbitrat de Cr. Balaj, va incepe la ora 20.00 si va fi televizat de National TV. La Pitesti un joc asteptat cu interes intre FC Arges si Farul Constanta. Pitestenii evolueaza pe teren propriu pentru a doua oara consecutiv si nu concep decat victoria dupa egalul cu Otelul Galati (1-1). Meciul va incepe la ora 15.00 si va fi arbitrat de Sorin Corpodean.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.