Petrom va majora, la inceputul saptamanii viitoare, cu 300 de lei pe litru, pretul benzinei comercializate prin statiile proprii si va mentine pretul motorinei, se arata intr-un comunicat al companiei remis agentiei Mediafax. Astfel, benzina ECO Prem
Petrom va majora, la inceputul saptamanii viitoare, cu 300 de lei pe litru, pretul benzinei comercializate prin statiile proprii si va mentine pretul motorinei, se arata intr-un comunicat al companiei remis agentiei Mediafax. Astfel, benzina ECO Premium va fi comercializata la un pret de 30.400 de lei pe litru, in timp ce alte doua sortimente - Euro Premium si Premium fara plumb - vor fi vandute la 30.000 de lei pe litru. Pretul unui litru de motorina Super Euro Diesel sau Euro Diesel ramane la nivelul actual, de 29.600 lei, respectiv 28.900 lei. De asemenea, Petrom a decis sa pastreze un pret de 17.700 de lei pe litru la AutoGas (GPL).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.