Un peste sanatos il recunoastem dupa doua lucruri: aspectul pestelui si comportamentul sau. Un peste este sanatos atunci cand are un ochi atent si culori stralucitoare. Corpul sau nu este umflat, solzii si operculii nu sunt indepartati. Se hraneste
Un peste sanatos il recunoastem dupa doua lucruri: aspectul pestelui si comportamentul sau. Un peste este sanatos atunci cand are un ochi atent si culori stralucitoare. Corpul sau nu este umflat, solzii si operculii nu sunt indepartati. Se hraneste in mod normal, atat din punct de vedere al cantitatii, cat si al modului cum se hraneste.
Daca tinem cont de cateva reguli cum ar fi: cunoasterea acvariului; analizarea regulata a unor parametri - nitriti, cunoasterea pestilor si a obiceiurilor lor - comportament, alimentatie; evitarea suprapopularii; a exceselor alimentare, si invers, a subalimentatiei; evitarea stresului permanent, produse mai ales de amestecul pestilor incompatibili ca marime sau comportament, sau absenta adaposturilor si a ascunzatorilor; neintroducerea directa a unui peste in acvariu, vom evita diverse evenimentele neplacute.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.