In ultimele 11 luni, cresterea sistematica a volumului de bere slab alcoolizata produsa de compania SABMiller a fost de 4 procente.
Vanzarile companiei catre distribuitorii angro au crescut cu 0,9% fata de anul trecut. Volumul la vanzarile in
In ultimele 11 luni, cresterea sistematica a volumului de bere slab alcoolizata produsa de compania SABMiller a fost de 4 procente.
Vanzarile companiei catre distribuitorii angro au crescut cu 0,9% fata de anul trecut. Volumul la vanzarile inregistrate de Miller Lite si-a continuat linia ascendenta, desi ritmul a fost usor mai redus comparativ cu volumul inregistrat anul trecut, si din cauza unui mediu de desfacere mai slab. Acelasi succes a fost inregistrat si in vanzarile catre angrosisti. Datorita conditiilor severe existente pe piata Americii Centrale, si a cresterii accizei la importul de bere in El Salvador, volumul vanzarilor inregistrate la bauturile racoritoare a scazut cu 7%, in vreme ce volumul vanzarilor la bere a inregistrat o scadere de un procent. Pe piata europeana vanzarile la berea slab alcoolizata au crescut cu 5%, continuand evolutia pozitiva din tari precum Polonia, Rusia si Romania, fiind usor diminuata de rezultatele inregistrate pe pietele din Italia, Ungaria si Slovacia.
Compania a continuat sa inregistreze succese si pe pietele din Asia si Africa, in pofida unui usor declin la vanzarea de bere slab alcoolizata, volumul vanzarilor scazand cu aproape 10 procente. Volumul la vanzarile inregistrate de Beer South Africa a crescut cu 4%, in vreme ce ABI a reusit o crestere a vanzarilor cu 7 procente. Vanzarile de pe piata africana au fost sustinute de cresterea puternica a consumului sustin oficialii companiei.
SABMiller PLC a declarat ca performanta financiara pe care a inregistrat-o compania in ultimele luni confirma propriile asteptari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.