Max (Jamie Foxx) a trait o viata anosta de sofer de taxi timp de 12 ani. Fetele clientilor s-au perindat prin oglinda retrovizoare cum de altfel i s-au perindat pe sub ochi locurile prin care a umblat. Toate s-au succedat fara sa lase amintiri r

Max (Jamie Foxx) a trait o viata anosta de sofer de taxi timp de 12 ani. Fetele clientilor s-au perindat prin oglinda retrovizoare cum de altfel i s-au perindat pe sub ochi locurile prin care a umblat.
Toate s-au succedat fara sa lase amintiri relevante si s-au uitat ca si cand nu ar fi fost. Toate si totul pana in aceasta seara in care este obligat sa ia cu taxiul un client mai putin obisnuit.
UCIGASUL. Vincent (Tom Cruise) este un ucigas platit. Cand un cartel de droguri afla ca se afla in situatia de a fi adus in fata unui complet de judecata, organizeaza o operatiune de identificare si ucidere a martorilor principali. Ultimul act al operatiunii se joaca in seara asta. In seara asta, Vincent ajunge in Los Angeles pentru a dobori cinci persoane.
Vincent ia un taxi, cel al lui Max, si practic il blocheaza, iar Max devine vulnerabil, aflandu-se in locul nepotrivit la momentul nepotrivit. Pe parcursul noptii, Vincent il poarta pe Max pe traseul crimelor sale, cu Politia si FBI-ul in urma lor. In fuga lor, Vincent si Max ajung sa depinda unul de celalalt intr-un mod de neimaginat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.