In fiecare joi, la Prima TV, copiii dovedesc ca pot face talkshow cel putin la fel de bine ca si adultii. De aceea, Virgil Iantu a invitat-o in platoul de la "Copiii spun lucruri trasnite" pe Sara Ioana, o tanara "mamica" de 3 ani si 8 luni. De ce ma
In fiecare joi, la Prima TV, copiii dovedesc ca pot face talkshow cel putin la fel de bine ca si adultii. De aceea, Virgil Iantu a invitat-o in platoul de la "Copiii spun lucruri trasnite" pe Sara Ioana, o tanara "mamica" de 3 ani si 8 luni. De ce mamica? Pentru ca micuta a venit la emisiune insotita de unul dintre copiii ei, catelusul Gabita. Dupa ce i-a impartasit gazdei sale ca tatal ei are parul "chel", ca i-ar placea sa isi filmeze bunicii cu o camera ascunsa si care sunt preferintele ei politice, Sara a vorbit, bineinteles, despre copiii ei. Spre deosebire de fratiorul lui, lui Gabita ii plac bomboanele portocalii si, in viitor, se va casatori cu sora lui, o iepurita. Urmatorii invitati au fost trei baieti foarte isteti, Bogdan, Antonio si Marco, care s-au lansat intr-o apriga discutie despre jocuri. Din aceasta discutie veti afla ca, indiferent daca sunt jocuri cu animale sau roboti, cei trei au o mare pasiune pentru ele. Si pentru ca sunt persoane foarte ocupate si stresate, uneori folosesc aceste jocuri pentru a se... calma. Antonio a tinut neaparat sa povesteasca Legendele Olimpului, despre care se pare ca stie foarte multe, iar Bogdan i-a marturisit lui Virgil ca l-a visat.
Asadar, pentru a intra in mijlocul unor dezbateri furtunoase, nu ratati "Copiii spun lucruri trasnite", joi, 24 martie, incepand cu ora 20:00, numai la Prima TV.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.