Presedintele FRF, Mircea Sandu, si-a cerut scuze fanilor care nu au putut cumpara bilete la meciul Romania - Olanda si a ordonat organelor abilitate o ancheta ampla in cazul celor 17 casierii cu care forul de specialitate incheiase contracte.
Presedintele FRF, Mircea Sandu, si-a cerut scuze fanilor care nu au putut cumpara bilete la meciul Romania - Olanda si a ordonat organelor abilitate o ancheta ampla in cazul celor 17 casierii cu care forul de specialitate incheiase contracte.
in ciuda faptului ca tara noastra nu dispune de un stadion la standardele europene dorite, Nasu' s-a declarat convins ca arena din Giulesti va fi arhiplina, desi este constient ca o parte din biletele tiparite de federatie vor ajunge la suporteri, din nefericire, prin intermediul bisnitarilor. Sandu a mentionat ca 550 de tichete au fost acordate gratuit galeriei Rapidului, iar 50 de bilete au fost transmise sub aceeasi forma galeriilor Stelei si lui Dinamo. Presedintele FRF a mai dezvaluit ca a fost terorizat in aceste zile de cererea mare de tichete, motiv pentru care si-a schimbat numarul de telefon. "Cred ca nici daca aveam un stadion de 100.000 de locuri n-ar fi fost suficient", a conchis seful federatiei.
Tot ieri, clubul Rapid a tinut sa se delimiteze de problemele aparute in distribuirea biletelor si a dat un comunicat in care se arata ca "avand in vedere nemultumirea suporterilor echipei nationale, generata de modul in care s-au distribuit biletele pentru meciul Romania - Olanda, programat la 26 martie, pe stadionul "Giulesti - Valentin Stanescu", AFC Rapid tine sa precizeze ca nu are nici o legatura cu operatiunea de comercializare a tichetelor de intrare".



Antrenamente secrete pentru "tricolori"

Selectionerul Victor Piturca a programat, ieri, alte doua sedinte de pregatire, una dimineata si alta seara, la care reprezentantii presei n-au avut acces. intre ele s-a interpus o ora de refacere care s-a desfasurat la hotelul Crowne Plaza. Azi, de la ora 17.00, are loc antrenamentul oficial pe stadionul Giulesti-Valentin Stanescu. in ceea ce priveste partida de sambata, presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat: "Revenirea unor jucatori accidentati precum Contra, Lobont, Chivu, Radoi, Ghioane si Rat, folosirea unor jucatori cu mare experienta ca Dorinel Munteanu, Adrian Ilie sau Viorel Moldovan, confera valoare lotului de 22, unul extrem de echilibrat. Avem sansa noastra si speram sa castigam". seful fotbalului romanesc a mai dezvaluit ca a trimis invitatii presedintelui tarii, Traian Basescu, si premierului Calin Popescu Tariceanu, pe a caror prezenta la "oficiala" mizeaza la intalnirea decisiva cu Olanda.
in alta ordine de idei, conform ProSport, cei 750 de fani olandezi care si-au anuntat sosirea la Bucuresti vor fi controlati "la sange" la punctul de frontiera de la aeroportul "Henry Coanda", vamesii urmarind cu ajutorul cainilor ca acestia sa nu detina droguri asupra lor. Dupa cum se cunoaste, in Tara Lalelelor, consumul anumitor droguri usoare e liber.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.