La doua saptamani dupa ce au demarat filmarile la productia americana "Catacombe", diva pop Pink a sosit in studiourile MediaPro de la Buftea pentru primul sau rol principal intr-un lung metraj. La sfarsitul primei zile de filmare, Alicia Moore (nume
La doua saptamani dupa ce au demarat filmarile la productia americana "Catacombe", diva pop Pink a sosit in studiourile MediaPro de la Buftea pentru primul sau rol principal intr-un lung metraj. La sfarsitul primei zile de filmare, Alicia Moore (numele real al lui Pink) a spus ca ii face placere sa joace, sa fie pe platou. Carolyn (personajul lui Pink) o duce pe sora ei, Victoria (Shannyn Sosamon), o tanara foarte timida, la o petrecere ce are loc in Catacombe, un labirint urias plin de schelete.
Prima scena filmata a fost o petrecere, la care au participat zeci de figuranti si care, in momentul in care Pink a intrat in platou, evident, si-au indreptat atentia asupra ei si au intrat in vorba cu ea, cerand autografe. Pentru oamenii din echipa de filmare Pink e pur si simplu Alicia si vrea sa fie tratata ca orice alt actor. Desi filmarile ii acapareaza toata ziua, tanara cantareata si-a propus sa viziteze cele mai importante muzee si locuri istorice ale Bucurestiului, probabil in weekend-ul urmator.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.