Dusmanii ei nu au nici un motiv sa se bucure: e adevarat ca Mihaela Radulescu a fost aruncata in Bega, dar e vorba doar de o scena din filmul "15", regizat de Sergiu Nicolaescu. Timp de cateva zile Timisoara a retrait emotiile Revolutiei din decembri
Dusmanii ei nu au nici un motiv sa se bucure: e adevarat ca Mihaela Radulescu a fost aruncata in Bega, dar e vorba doar de o scena din filmul "15", regizat de Sergiu Nicolaescu. Timp de cateva zile Timisoara a retrait emotiile Revolutiei din decembrie 1989. Atmosfera dramatica a fost recreata de Nicolaescu, care a turnat aici cateva scene din filmul "15".
Scenariul filmului prevede ca personajul interpretat de Mihaela, o femeie saraca pe nume Hilde, sa faca, fortat, o baie in Bega. Daca in viata de zi cu zi Mihaela are o adevarata pasiune pentru scufundari, in film, ea este aruncata in rau cu o piatra atarnata de picioare.
Mihaela nici nu a vrut sa auda de ideea de a fi dublata de cascadori, chiar daca apa era foarte rece. intr-o alta scena "tare" a filmului, Trabantul condus de Mihaela (uitate sunt vremurile in care o fotografiam pe diva in Porsche-ul ei de senzatie), intra intr-un zid, personajul interpretat de Cristi Iacob fiind grav accidentat.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.