Ajutorul de serif are zece pui Cel mai nou membru al Politiei din Richland (Statele Unite) si-a parasit postul dupa nici o luna de cand a fost angajat. Motivul: Lady - ajutorul serifului - a dat nastere la zece puiuti. Potrivit stapanului (Jas

Ajutorul de serif are zece pui

Cel mai nou membru al Politiei din Richland (Statele Unite) si-a parasit postul dupa nici o luna de cand a fost angajat. Motivul: Lady - ajutorul serifului - a dat nastere la zece puiuti. Potrivit stapanului (Jason Weber), Lady s-a indragostit de tatal copiilor (tot un labrador) la un antrenament cu caini politisti.

Pe coperta - Iulia Timosenko, in revista Elle
Premierul Ucrainei, Iulia Timosenko, a aparut pe coperta editiei din tara sa a revistei Elle si a declarat ca isi foloseste din plin aspectul fizic in lumea dominata de barbati a politicii. Premierul ucrainean a declarat ca frumusetea ei este naturala si ca nu are timp pentru tratamente cosmetice.
Preparate - Pisica la tigaie, in sos propriu
Prowler, pisica familiei Hughes, a platit cu viata concediul stapanilor. Acestia au lasat, in perioada vacantei, casa si felina in grija unui tanar de 24 de ani si a prietenei sale, de 18 ani. Intorsi din calatorie, proprietarii si-au gasit apartamentul vandalizat. In plus, au remarcat ca frigiderul se transformase in mormantul temporar al pisicii, care intre timp fusese pregatita pentru cina. Politia declara ca exista cazuri de abuz asupra animalelor de casa, dar ca niciodata nu au intalnit asemenea cruzime. Ei au descoperit si metoda prin care a fost ucis animalul: intai a fost inecat in cada si apoi spanzurat de dus. In cele din urma..., pisica a fost gatita.
Ghinion - Hotul si politistul, colegi de salon
Un hot a fost capturat dupa indelungi cautari, dupa ce a fost internat in acelasi salon cu politistul care il urmarea. Uwe G. (41 de ani), un renumit spargator din Germania, a fost operat de apendicita, iar dupa interventia chirurgicala a fost repartizat in aceeasi rezerva cu ofiterul Walter H., omul care ii purta sambetele de multa vreme. Uwe a fost transferat intr-un spital mai sigur si risca ani buni de inchisoare.
Indigestie - Ratusca din stomac
Veterinarii din Ostersund, un oras din Suedia, au tratat un caz special. Cauza suferintelor unui caine s-a dovedit a fi o ratusca din cauciuc. Proprietarul declara ca patrupedul inghitise jucaria cu nu mai putin de 5 ani in urma, dar ca pana acum situatia nu l-a ingrijorat. Cainele nu daduse nici un semn ca s-ar simti rau, motiv pentru care proprietarul a banuit ca ratusca s-a dizolvat in stomac. Catelul a beneficat de ajutorul veterinarilor abia atunci cand
a-nceput sa vomite si sa refuze apa si hrana.
Credinte - Ceai halucinogen conectat la Dumnezeu
Un grup religios cere permisiunea de a introduce pe teritoriul Statelor Unite un tip special de ceai, care provoaca halucinatii. Membrii gruparii O Centro Espirita Beneficiente Uniao do Vegetal sustin ca ceaiul este sacru si asigura contactul cu Dumnezeu. La fabricarea lui sunt folosite doua plante rare din Amazon si care sunt interzise pe teritoriul Americii, din cauza efectelor nocive pe care le au asupra organismului. Curtea Suprema de Justitie din Washington va avea mult de furca, avand in vedere ca Guvernul a acordat dreptul diverselor grupari religioase de a-si manifesta credinta.
Rubrica realizata de
Adriana Paduraru si Miruna Mihalcea


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.