Ucraina este gata sa sporeasca volumul de aprovizionare a Romaniei cu gaze naturale, a declarat primul-ministru al Ucrainei, Iulia Timosenko, la intrevederea cu seful diplomatiei de la Bucuresti, Mihai Razvan Ungureanu, informeaza Pro - UA. In plus,
Ucraina este gata sa sporeasca volumul de aprovizionare a Romaniei cu gaze naturale, a declarat primul-ministru al Ucrainei, Iulia Timosenko, la intrevederea cu seful diplomatiei de la Bucuresti, Mihai Razvan Ungureanu, informeaza Pro - UA. In plus, in domeniul colaborarii transfrontaliere, partile au convenit crearea unui grup mixt de lucru de cooperare in scopul prevederii traficului ilegal de marfuri si de trecere frauduloasa a granitei. In acest sens, intre serviciile vamale ale celor doua state va fi pus la punct un schimb corespunzator de informatii. Totodata, Ucraina a propus Romaniei asa numita varianta asimetrica sau "poloneza" a regimului vizelor, adica vize gratuite pentru cetatenii ucraineni in schimbul unei intrari fara vize a cetatenilor romani in Ucraina, anunta From UA, reluand declaratia facuta marti de ministrul ucrainean al Afacerilor Externe, Boris Tarasiuk, la conferinta comuna de presa cu omologul sau de la Bucuresti, Mihai Razvan Ungureanu,.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.