Suparat ca sotia l-a dat afara din casa, un tanar din provincie s-a cocotat, ieri, pe o macara "plantata" in apropierea Brigazii de Pompieri a Capitalei, de la inaltimea careia i-a cerut ajutor lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a aplecat urec

Suparat ca sotia l-a dat afara din casa, un tanar din provincie s-a cocotat, ieri, pe o macara "plantata" in apropierea Brigazii de Pompieri a Capitalei, de la inaltimea careia i-a cerut ajutor lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a aplecat urechea la necazul omului, a vorbit cu el si apoi l-a plimbat pana la hotelul Marriott cu pretiosul sau Maybach in valoare de 500.000 euro. induiosat de povestea omului de 25 de ani, Becali i-a dat 1.000 de euro. Femeia care lucreaza pe gigantul de otel a avut surpriza, ieri dimineata, cand inca soarele nu rasarise, sa gaseasca in cabina macaralei sale un tanar. Barbatul, care a spus ca se numeste Dumitru Mugurel Habur, petrecuse noaptea la inaltime, isi potolise foamea cu mancarea pe care muncitoarea o lasase in cabina, iar in zori se lansase oficial intr-un protest. Rugat sa coboare, el a cerut sa vorbeasca cu patronul Stelei, singurul care, in opinia lui, ii poate rezolva problemele. Pentru a fi mai convingator, barbatul s-a baricadat in cabina macaralei, de unde a aruncat un portofel in care a pus un bilet pe care a scris: "Nu vorbesc decat cu Becali". in timp ce pompierii militari de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta incercau sa il convinga pe protestatar sa coboare linistit de pe utilaj, un subcomisar de la Sectia 18 a pornit in cautarea lui Becali. Cum finantatorul fotbalistilor de la Steaua nu a fost de gasit la firma, la Hotel Marriott, secretara l-a sunat pe mobil si l-a convins sa vina tocmai din Pipera la piciorul macaralei.



Gigi l-a dus in biroul sau de la Hotelul Marriott

Ce nu au reusit pompierii si politistii in vreo sase ore, a reusit miliardarul in doar cateva minute. Habur a coborat linistit de pe macara si a aterizat direct pe pernele din piele ale luxosului automobil Maybach al lui Becali, unde s-a odihnit pana la hotelul Marriott unde l-a dus omul de afaceri. Printr-un intermediar, Gigi i-a dat barbatului gonit de sotie 1.000 de euro, cu conditia ca banii sa fie cheltuiti pe chiria unui apartament. Apoi, impreuna cu un apropiat al bosului Stelei, Habur a ajuns la Campina, in cautarea unei case de inchiriat.

Zenga vine sa ceara lamuriri

Aflat in conflict deschis cu patronul Stelei, Walter Zenga si-a anuntat apropiatii ca e dispus sa renunte. Din Italia, unde isi petrece cateva zile de odihna, tehnicianul din Ghencea a transmis conducerii: "Vineri am sa ajung la Bucuresti, iar sambata intentionez sa am o discutie lamuritoare cu Gigi Becali, in care o sa pun si eu conditii. in functie de ce se va intampla, ma voi hotari daca am sa mai raman sau nu la Steaua".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.