Doua persoane care stateau la o masa intr-un bar din Cluj s-au trezit cu un troleibuz peste ele. Vehiculul a spart zidul si a intrat in localul care se afla la parterul unei pensiuni. Calatorii din troleibuz au fost zguduiti zdravan la impact. Nu mai
Doua persoane care stateau la o masa intr-un bar din Cluj s-au trezit cu un troleibuz peste ele. Vehiculul a spart zidul si a intrat in localul care se afla la parterul unei pensiuni. Calatorii din troleibuz au fost zguduiti zdravan la impact. Nu mai putin de 14 oameni au fost raniti. Teribilul accident s-a petrecut pe o straduta ingusta numita Paris, in apropiere de intersectia cu bd. Bucuresti, intr-o curba usoara. Troleibuzul care circula pe linia 1 era plin cu oameni care veneau de la serviciu din zona industriala Clujeana. Tocmai de aceea, la impactul cu peretele restaurantului, nu mai putin de 12 calatori au avut de suferit. Vehiculul a distrus complet zidul pensiunii "La Pedro". Doua persoane care luau masa in restaurantul de la parter au avut pana la urma noroc. Bucatile de zidarie care s-au pravalit in local i-au ocolit ca prin minune pe oameni. Cei doi clienti ai pensiunii s-au ales doar cu rani usoare si cateva copci. Victimele din troleibuz au avut insa mai multe de indurat. Oamenii au cazut unii peste altii, ranindu-se.
O femeie mai in varsta a fost grav lovita si transportata de urgenta la spital. Celelalte 11 victime au scapat ceva mai ieftin, dar vor ramane, probabil, pentru mult timp socate de cele intamplate.
Nu se stie inca din ce cauza a ajuns troleibuzul in imobilul pensiunii. Unii spun ca ar fi fost o manevra gresita a soferului. Acesta sustine ca a incercat sa evite impactul cu un camion care i-a "taiat" fata si cum strada era ingusta, a tras dreapta de volan si s-a trezit in zid. Cativa martori zic insa ca imediat dupa accident soferul avea spume la gura si pun intamplarea pe seama faptului ca omului i s-a facut rau si, pentru cateva clipe, troleibuzul nu a fost controlat de nimeni.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.