Orele in care profesorul vorbeste neintrerupt despre formule, fractii sau cifre vor fi inlocuite de casete audio, filme, manuale electronice, jocuri, programe de calculator. Zeci de firme s-au orientat spre produse si importuri necesare in scoli, mot
Orele in care profesorul vorbeste neintrerupt despre formule, fractii sau cifre vor fi inlocuite de casete audio, filme, manuale electronice, jocuri, programe de calculator. Zeci de firme s-au orientat spre produse si importuri necesare in scoli, motiv pentru care Ministerul Educatiei a publicat un "Catalog al mijloacelor de invatamant" (foto), care cuprinde produsele de ultima generatie. De exemplu, catalogul prezinta casete audio cu "Domnu' Goe", "Sanziana si Pepelea", "Pacala", "Stan Patitul", dar si povesti de Andersen, fratii Grimm, Jules Verne, majoritatea la pretul de 32.000 lei. Istoria se va putea invata dupa filme, fie cu Napoleon, fie cu intreaga istorie a romanilor, iar o astfel de caseta costa intre 160.000 si 450.000 lei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.