A doua editie a Targului International de Carte si Muzica se va desfasura, in perioada 24-27 martie, in Aula Universitatii "Transilvania" din Brasov. La targ participa 36 de edituri din tara, precum si edituri din Israel, Ungaria, Japonia si Franta.
A doua editie a Targului International de Carte si Muzica se va desfasura, in perioada 24-27 martie, in Aula Universitatii "Transilvania" din Brasov. La targ participa 36 de edituri din tara, precum si edituri din Israel, Ungaria, Japonia si Franta. Invitatii straini vor sustine scurte spectacole de prezentare a localitatilor de unde vin, alaturi de CD-uri cu muzica traditionala si carti. In prima zi a targului, vor fi lansate un CD cu muzica la orga inregistrata la Biserica Neagra din Brasov si un DVD cu imagini din Brasov. Cantaretul de muzica folk Florin Sasarman va sustine o serie de recitaluri, iar Fundatia Phoenix va lansa un nou album al lui Nino d'Angelo. Anul acesta, organizatorii Targului International de Carte si Muzica sunt Camera de Comert si Industrie, Universitatea "Transilvania", societatea "Libris'' Brasov, Primaria si Consiliul Local Brasov. (A.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.