Un important cimitir situat in partea sudica a Varsoviei a lansat o campanie de publicitate in presa pentru a vinde locuri de veci si pentru a prezenta oferta de preturi viitorilor clienti, transmite Mediafax. "Situat la marginea padurii Sekocin, Cim
Un important cimitir situat in partea sudica a Varsoviei a lansat o campanie de publicitate in presa pentru a vinde locuri de veci si pentru a prezenta oferta de preturi viitorilor clienti, transmite Mediafax. "Situat la marginea padurii Sekocin, Cimitirul comunal Sud de la Antoninow va ofera locuri la preturi moderate", asigura anunturile publicate in paginile cotidianului Zycie Warszawy (Viata Varsoviei). Viitorul beneficiar va aprecia cu siguranta "ceremoniile funerare organizate in interioare ingrijite", precum si "accesul facil asigurat prin intermediul transportului public". Viitorul client va putea "inca din timpul vietii sa isi amenajeze propriul loc de veci", pe care il poate alege oriunde pe un teren de 42,5 hectare. In plus, se poate alege dintre "diversele tipuri de morminte si locuri de veci, existand inclusiv posibilitatea dispersarii cenusei pe un camp al amintirii", mentioneaza reclamele. Ultimul serviciu mentionat nu costa decat 107 zloti (25 euro) cu "TVA inclus", mentioneaza site-ul cimitirului. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.