Cifra de afaceri obtinuta de SAP Romania in anul 2004 a crescut cu 50% fata de exercitiul financiar anterior, a declarat, pentru Mediafax, Valentin Tomsa, directorul reprezentantei companiei germane din Romania. "Pentru anul in curs, ne vom orienta a
Cifra de afaceri obtinuta de SAP Romania in anul 2004 a crescut cu 50% fata de exercitiul financiar anterior, a declarat, pentru Mediafax, Valentin Tomsa, directorul reprezentantei companiei germane din Romania. "Pentru anul in curs, ne vom orienta asupra solutiilor destinate sectorului public, mai ales ca acesta trebuie sa fie pregatit pentru aderarea la Uniunea Europeana. La nivelul anului 2005, estimam ca veniturile noastre se vor majora cu 20%", a spus Tomsa, fara sa prezinte valorile pentru cifrele de afaceri inregistrate in ultimii doi ani. Anul trecut, ponderea solutiilor CRM (Customer Relationship Management - managementul relatiilor cu clientii) a urcat la 20-25% din totalul veniturilor, ponderea dominanta revenind, insa, in continuare solutiilor ERP (Enterprise Resource Planning -solutii pentru managementul afacerilor), care au adus 60-70% din incasari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.