De ce i-a fost frica lui Pavel Badea nu a scapat. Meciul de la Constanta al Universitatii a fost, pentru tehnicianul craiovean, ultimul pe banca tehnica in calitate de antrenor. Marinarii au inceput jocul in forta, Cristocea, Liviu Mihai si Gurita r
De ce i-a fost frica lui Pavel Badea nu a scapat. Meciul de la Constanta al Universitatii a fost, pentru tehnicianul craiovean, ultimul pe banca tehnica in calitate de antrenor. Marinarii au inceput jocul in forta, Cristocea, Liviu Mihai si Gurita ratand mari ocazii de gol.
Scorul partidei il deschid insa oaspetii prin Plesan, la o faza in care gazdele au acuzat ofsaid, dar nu au avut dreptate.
Imediat dupa reluare Cristocea egaleaza dintr-un penalty acordat cu usurinta de centralul Helesteanu. Introducerea in teren a lui Lutu invioreaza jocul oaspetilor si Plesan este la un pas sa aduca linistea in tabara craioveana, dar anuleaza totul prin ratarea cu seninatate a unui penalty just acordat.
Golul victoriei inscris in min. 90 de Baicu aduce o victorie chinuita a marinarilor si hotararea pe loc a lui Badea de a renunta, considerand capitolul Universitatea unul incheiat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.