Astazi si maine se disputa meciurile contand pentru etapa a 17-a. O etapa cu multe partide interesante in care clasicul avantaj al terenului se pare ca nu conteaza.
Derby-ul etapei se disputa in Regie, unde Dinamo invinsa in semifinala Cupei

Astazi si maine se disputa meciurile contand pentru etapa a 17-a. O etapa cu multe partide interesante in care clasicul avantaj al terenului se pare ca nu conteaza.
Derby-ul etapei se disputa in Regie, unde Dinamo invinsa in semifinala Cupei intalneste o echipa care a defilat in prima etapa a returului, castigand la Alba Iulia cu 4-0 meciul cu Apulum. Suparat rau de esecul din Cotroceni, directorul executiv Cristi Borcea le-a comunicat jucatorilor ca in cazul in care nu obtin victoria vor fi penalizati substantial.
O partida mult asteptata la Constanta intre Farul si Univ. Craiova. In cazul unei infrangeri, antrenorul Badea va parasi cu certitudine echipa. Pentru acest meci, patronul oltenilor, cu toate ca primele sunt blocate, si-a anuntat jucatorii ca vor fi recompensati cu 30.000 de dolari. Interesant de urmarit, debutul in acest sezon al bistritenilor, care va fi unul infernal. Echipa lui Jean Padureanu se va deplasa la Cluj, partida cu CFR fiind deschisa oricarui rezultat. In completarea programului, inca trei partide de la care se asteapta confirmari.
Banatenii cred ca meciul si scorul din prima etapa nu a fost intamplator, dar in Controceni se castiga greu si Apulum crede ca infrangerea pe teren propriu cu Sportul (0-4) a fost un accident, incercand sa obtina punctele la Iasi. Jocul FC Arges - Otelul Galati este o confruntare intre doua echipe victorioase in prima etapa si un duel intre cei doi tehnicieni Cartu si Stoichita, care cunosc foarte bine ambele echipe.

Programul complet al etapei a 17-a

Azi:
CFR Cluj - Gloria Bistrita, ora 15,00 Telesport
Arbitri: Alex Tudor - E. Ungureanu, A Vidan
Sportul Studentesc - Dinamo, ora 15,00 National TV
Arbitri: I. Serea - N. Moradin, I. Cojocaru
Farul Constanta - Univ. Craiova, ora 15,00, TVR 2
Arbitri: A. Helesteanu - Fl. Stanescu, D. Burloiu
FC National - Poli Timisoara, ora 20,15 Antena 1
Arbitri: Cr. Balaj - Z. Szekely, O. Soare

Maine:
FC Arges - Otelul Galati, ora 14,00 National TV
Arbitri: M. Salomir - C. Nica, I. Nagy
Poli Iasi - Apulum, ora 14,00 Telesport
Arbitri: Al. Deaconu - D. Bargauan, I. Radu
Partida Steaua - Rapid a fost reprogramata pentru data de 13 aprilie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.