Dupa saptamani intregi in care presa germana a facut specualtii pe marginea unei posibile sarcini a top-modelului Heidi Klum, vine in sfarsit si confirmarea oficiala. Potrivit cotidianului german Bild, vedeta germana a confirmat oficial vestea pe sit
Dupa saptamani intregi in care presa germana a facut specualtii pe marginea unei posibile sarcini a top-modelului Heidi Klum, vine in sfarsit si confirmarea oficiala. Potrivit cotidianului german Bild, vedeta germana a confirmat oficial vestea pe site-ul sau personal. "Heidi, Seal si Leni sunt extrem de orgoliosi sa va anunte ca am aflat de curand ca vom avea un al doilea copil", se poate citi pe comunicatul remis de Klum. Top-modelul german, care este de mai mult timp logodita cu solistul pop Seal, a declarat in numeroase randuri ca isi doreste o surioara pentru fetita sa in varsta de 10 luni, Leni, al carei tata biologic este Flavio Briatore.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.