Citroën expune pentru prima oara gama sa completa de berline <>, de la modelul C1 si pana la C6. Sosirea modelului C1, noul vehicul compact de intrare in gama, si la cealalta extremitate modelul C6, berlina prestigioasa in gama de lux, ilustreaza

Citroën expune pentru prima oara gama sa completa de berline <>, de la modelul C1 si pana la C6. Sosirea modelului C1, noul vehicul compact de intrare in gama, si la cealalta extremitate modelul C6, berlina prestigioasa in gama de lux, ilustreaza perfect valorile inovatoare, de stil si de tehnologie ale marcii. Pentru a raspunde nevoilor unei clientele largi, aceasta oferta nu a incetat sa se imbogateasca de la lansarea modelului C5 in anul 2001. Fiecare segment este acoperit de o varietate de siluete: C1, C2, C3 si C3 Pluriel pentru vehicule compacte, C4 berlina si coupé pentru gama de mijloc, C5 berlina si break, vehicule din gama de lux medie si acum modelul C6, modelul de lux care este incununarea intregului ansamblu.

Doua premiere mondiale

Dupa lansarea noului model C5 si a modelului C4 berlina si coupé, prezentarea modelelor C1 si C6 reprezinta raspunsul marcii fata de diversitatea asteptarilor clientilor: de la vehiculul cel mai compact, cu vocatie citadina, pana la berlina de lux, model cu tehnologie foarte avansata si creata pentru calatorii confortabile.
C1 desavarseste innoirea si extinderea gamei Citroën pe piata vehiculelor compacte, pe langa modelele C2, C3 si C3 Pluriel. Cu o gama completa pentru acest segment, Citroën raspunde ferm nevoilor diferitilor sai clienti. In Europa, segmentul de vehicule compacte reprezinta 30 % din vanzarile de pe piata. Citroën ocupa in acest cadru o pozitie din ce in ce mai importanta datorita lansarilor succesive incepand cu anul 2002 a noilor sale modele.
O data cu modelul C1, Citroën propune un model compact cu stil atragator si dispunand de o manevrabilitate excelenta. Fiind construit pe o platforma de conceptie moderna, aceasta masina citadina este propusa inca de la lansare in doua versiuni de 3 si de 5 usi.
Este dotata, de asemenea, cu motoare cu consum redus de carburant si cu o cutie de viteze manuala sau SensoDrive (cutie manuala pilotata de computer) avand prestatii in materie de siguranta de cel mai ridicat nivel.

Citroën C6

C6 incoroneaza gama berlinelor prin apartenenta sa la clasa vehiculelor de lux. O lume in care stilul unic si atemporal al marilor masini Citroën, precum si al tehnologiei lor inovatoare au permis marcii sa construiasca o legitimitate recunoscuta la nivel mondial.
Citroën C6 respecta valorile esentiale ale segmentului berlinelor de lux: eleganta, rafinament, distinctie... si le asociaza valorilor esentiale ale marcii. Rezultata din istoria sa in permanenta evolutie, acest model experimenteaza prin stil si cercetare starea de confort oferita de o tehnologie de avangarda.
C6 se distinge astfel prin puritatea si fluiditatea liniilor sale si prin confortul de la bord, oferite de tehnologiile incorporate utile si totodata moderne: sistemul de afisaj central, alerta de depasire involuntara a liniei de marcaj (AFIL), proiectoare du xenon directionale, suspensii cu flexibilitatea si amortizarea pilotate si noul motor V6 HDi de 208 CP reprezentand principalele elemente ale continutului tehnologic complet si inovator.

Data de lansare a vehiculelor marca Citroën pe plan international

C1 - sfarsitul primului semestru 2005
C2 - septembrie 2003
C3 - martie 2002
C3 Pluriel - mai 2003
C4 - noiembrie 2004
Nouvelle C5 - septembrie 2004
C6 - sfarsitul anului 2005
C8 - iunie 2002

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.