Dupã ce meciul programat joia trecutã cu Villarreal nu s-a putut disputa din cauza viscolului ce s-a abãtut asupra Bucureºtiului, Steaua sperã sã scufunde in aceastã searã, pe Ghencea, Submarinul Galben.

Dupã ce meciul programat joia trecutã cu Villarreal nu s-a putut disputa din cauza viscolului ce s-a abãtut asupra Bucureºtiului, Steaua sperã sã scufunde in aceastã searã, pe Ghencea, Submarinul Galben.
De aceastã datã vremea nu va mai face probleme, meteorologii anunþand o temperaturã de peste 7 grade la ora 20.00 cand este programat inceputul partidei.
Roº-albaºtrii nu ºi-au pierdut nimic din tonusul avut in urmã cu o sãptãmanã ºi spun la unison cã nu se gandesc decat la o victorie in meciul de acasã pentru a putea aborda cu ºanse mari de calificare returul de duminicã.
Obiectivul principal al trupei lui Walter Zenga rãmane insã de a nu incasa gol, o victorie chiar ºi cu 1-0 fiind consideratã una dãtãtoare de mari speranþe.
O veste bunã pentru steliºti e datã de probabila absenþã a lui Jose Mari, care s-a accidentat sãptãmana trecutã. Pe langã el, din echipa lui Villarreal vor mai lipsi Riquelme, suspendat pentru acest meci, ºi Diego Forlan, fãrã drept de joc in cupele europene pentru Submarinul Galben, dupã ce a evoluat in aceastã ediþie de Champions League pentru Manchester United.

Posesorii de abonamente ºi cotoare de bilete, rugaþi sã vinã mai devreme

Oficialii Stelei au anunþat cã intrarea pe stadion se va putea face incepand cu ora 17.00 pentru cei ce posedã abonamente, respectiv ora 18.00 pentru cei care au pãstrat cotoarele biletelor.
Chiar dacã, oficial, conducerea din Ghencea a anunþat cã nu va intra nimeni pe stadion care nu prezintã o bucatã de bilet care sã dovedeascã cã acesta este valabil pentru intalnirea Steaua - Villarreal, rugãmintea steliºtilor este ca aceºtia sã vinã la stadion cat mai devreme. ªi asta pentru cã, dacã cu o jumãtate de orã inainte de startul partidei vor mai fi cateva mii de locuri disponibile, suporterii fãrã legitimaþii care vor fi in afara arenei vor fi probabil lãsaþi sã intre.

Echipa probabilã a Stelei : Hamutovski - Ogãraru, Ghionea, Rãdoi, P. Marin - Paraschiv, D. Munteanu, Dicã, Opriþa - Diniþã, Cristea.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.