In Centrul Istoric al Capitalei va avea loc, in acest week-end, cea mai mare petrecere din oras. Manifestarea este prilejuita de aniversarea a trei ani de existenta a Amsterdam Grand Café. Aflat sub patronaj mixt (olandez, roman si belgian), Amsterd
In Centrul Istoric al Capitalei va avea loc, in acest week-end, cea mai mare petrecere din oras. Manifestarea este prilejuita de aniversarea a trei ani de existenta a Amsterdam Grand Café. Aflat sub patronaj mixt (olandez, roman si belgian), Amsterdam Grand Café din strada Covaci este unul din locurile preferate de intalnire ale iubitorilor de muzica, atmosfera si mancaruri bune. Sarbatoarea, care va dura trei zile, se adreseaza tuturor varstelor si gusturilor, oferind spectacole de tango, petreceri cu DJ, jazz live si chiar un club al copiilor. Toata lumea este intampinata cu un shot alcoolic gratuit sau o felie de tort aniversar. Astazi, de la ora 12.00 va fi organizat Kids Fun Club, iar de la ora 14.00 pana la 17.00, se va putea asculta Live Jazz in Café cu Marta Hristea (vocal), Vlaicu Golcea (contrabas) si lon Baciu jr. (pian). De la ora 22.00, in Amsterdam Grand Café vor veni DJ Mike si DJ Marika.
Maine, de la ora 12.00, se va reuni Kids Fun Club, iar de la ora 14.00 va "curge" muzica de calitate cu DJ Hasan. La ora 17.00 vom asculta Live Tango.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.