Autoritatea Nationala de Control (ANC), institutie din subordinea careia au iesit principalele structuri de control, nu va mai functiona ca minister. Potrivit sefului interimar al ANC, Cristian David, institutia urmeaza sa fie "absorbita" probabil de
Autoritatea Nationala de Control (ANC), institutie din subordinea careia au iesit principalele structuri de control, nu va mai functiona ca minister. Potrivit sefului interimar al ANC, Cristian David, institutia urmeaza sa fie "absorbita" probabil de structura abilitata in control, subordonata premierului. Seful interimar al ANC a precizat, ieri, ca a primit un termen de 45 de zile pentru a identifica o solutie pentru viitorul institutiei. "Misiunea mea este aceea de a identifica viitorul acestei institutii, pus sub semnul intrebarii dupa ce Garda Financiara si Vama au revenit la Ministerul de Finante, iar Garda de Mediu in subordinea Ministerului Mediului. Mergem pe mai multe solutii, insa sunt absolut convins ca se va merge pe desfiintarea institutiei, solutia fiind comasarea cu structura de control subordonata primului-ministru", a spus David.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.