Iata ca a venit si ziua mult asteptata a reinceperii campionatului Diviziei A la fotbal, care, in ciuda vremii nefavorabile, va debuta azi cu disputarea a doua partide atractive, FC Brasov - FC National si Poli Timisoara - CFR Cluj.
Ca si in
Iata ca a venit si ziua mult asteptata a reinceperii campionatului Diviziei A la fotbal, care, in ciuda vremii nefavorabile, va debuta azi cu disputarea a doua partide atractive, FC Brasov - FC National si Poli Timisoara - CFR Cluj.
Ca si in alti ani, suntem convinsi ca se va desfasura o lupta apriga pentru castigarea titlului de campioana si evitarea retrogradarii.
Sub Tampa, partida este asteptata cu vadit interes, deoarece brasovenii se afla pe o pozitie retrogradanta (locul 15, cu 14 puncte si -10 la adevar), in timp ce FC National ocupa un confortabil loc trei, la egalitate cu Dinamo, aflata pe locul secund, ambele cu cate 27 de puncte, lider fiind Steaua cu 33 de puncte.
Urmarind situatia jucatorilor din cele doua loturi, observam ca gazdele il anunta accidentat pe Sarmasan si incert pe Dossey, "bancarii" venind la Brasov cu o garnitura avand unele semne de intrebare in privinta utilizarii lui Ghideanu, Lita, Pitu si Chihaia, refacuti partial.
In orasul de pe Bega, Poli Timisoara, aflata sub comanda lui Cosmin Olaroiu, s-a confruntat cu o serie de probleme legate de conditiile de pregatire.
Tehnicianul timisorean s-a gandit la un moment dat sa renunte la echipa. "Jucatorii m-au facut sa raman, pentru ca multi dintre ei au venit sa muncim si am o relatie buna cu ei. Nu cer nimic pentru mine.
Dar jucatorii trebuie sa aiba conditii bune. Nu este normal ca un jucator sa faca antrenament si apoi sa plece dezbracat in papuci, prin zapada, ca sa faca baie in cabina cealalta", a precizat Olaroiu. Dupa cum se stie, Poli are ca obiectiv evitarea retrogradarii, intregul lot fiind apt pentru confruntarea cu CFR Cluj, cu exceptia lui Balba si Baldovin.
Clujenii, dupa un tur de campionat in care se afla pe pozitia a sasea, sunt decisi sa-si vanda cat mai scump pielea, fiind convinsi de dificultatea partidei, in care gazdele beneficiaza de terenul propriu si de o galerie extraordinara. Singurul accidentat este Goia.
In avanpremiera "rundei" cu numarul 16 au fost programate urmatoarele brigazi de arbitri: FC Brasov - FC National va fi condus de S. Corpodean, ajutat de M. Savaniu si Fl. Buzarnescu, rezerva fiind Cr. Sava.
La meciul Poli Timisoara - CFR Cluj a fost desemnata urmatoarea brigada: I. Serea la centru, secondat de N. Marodin si E. Parvulescu, L. Dan fiind rezerva.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.