Grupul canadian Telesystem International Wireless (TIW) a confirmat, ieri, ca se afla in discutii cu compania britanica Vodafone privind posibila vanzare a actiunilor detinute la operatorul roman de telefonie MobiFon si compania ceha Oskar Mobil. Vod
Grupul canadian Telesystem International Wireless (TIW) a confirmat, ieri, ca se afla in discutii cu compania britanica Vodafone privind posibila vanzare a actiunilor detinute la operatorul roman de telefonie MobiFon si compania ceha Oskar Mobil. Vodafone este actionar minoritar la MobiFon, la care TIW detine participatia majoritara.
Operatorul roman este evaluat la trei miliarde de dolari, in vreme ce valoarea la care ar putea fi vandut operatorul ceh se situeaza la aproape 1,2 miliarde de dolari. Compania a anuntat ca nu exista siguranta ca termenii, structura si celelalte conditii propuse de Vodafone vor fi acceptate, din acest motiv neexistand siguranta ca o astfel de tranzactie va avea loc. Contactati, oficialii MobiFon au afirmat ca nu doresc sa comenteze informatiile publicate in comunicatul TIW.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.