Dacia este prezenta la cea de-a 75-a editie a Salonului Auto de la Geneva. Aceasta prima participare a constructorului roman de automobile la un salon auto international de anvergura este rezultatul primirii excelente de care se bucura modelul Logan,
Dacia este prezenta la cea de-a 75-a editie a Salonului Auto de la Geneva. Aceasta prima participare a constructorului roman de automobile la un salon auto international de anvergura este rezultatul primirii excelente de care se bucura modelul Logan, atat in Romania, cat si la export.
Salonul a fost deschis presei internationale in zilele de 1 si 2 martie, iar pentru publicul larg perioada este 3 - 13 martie.
La Salonul Auto de la Geneva, Dacia va expune la standul sau propriu modelul Logan, vehicul destinat sa asigure dezvoltarea intreprinderii si expansiunea internationala a marcii.
Dupa Romania, Logan este disponibil deja pe majoritatea pietelor din Europa Centrala si de Est (Bosnia, Croatia, Ungaria, Macedonia, Republica Moldova, Republica Ceha, Serbia, Slovacia, Slovenia, Polonia), in Turcia, Siria si in Liban.
Pe toate aceste piete, Logan inregistreaza un demaraj comercial foarte bun, concretizat in aproape 50.000 de unitati vandute si comandate in Romania si la export.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.