Tehnicianul Florin Marin a fost numit in functia de antrenor al echipei nationale de tineret a Romaniei, a declarat presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, dupa sedinta de ieri a Comitetului Executiv al Federatiei Romanie de Fot

Tehnicianul Florin Marin a fost numit in functia de antrenor al echipei nationale de tineret a Romaniei, a declarat presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, dupa sedinta de ieri a Comitetului Executiv al Federatiei Romanie de Fotbal. Florin Marin a fost preferat dintr-o lista ce ii mai cuprindea pe Basarab Panduru, Florin Halagian si Marius Lacatus.
Marin il inlocuieste in aceasta functie pe Nicolae Manea, care a renuntat la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce oficialii federatiei refuzasera sa-i acorde o marire de salariu, contractul sau anual fiind in jur de 10.000 de euro.
Pe de alta parte, trialul pe care selectionerul Victor Piturca il anuntase pentru 15-16 martie nu va mai avea loc, pentru ca mai multe echipe romanesti sunt angrenate atunci in mai multe competitii. Steaua are de disputat returul cu Villarreal din optimile Cupei UEFA, in timp ce Dinamo, U. Craiova, Farul si Dinamo joaca atunci in semifinalele Cupei Romaniei.

Gloria - Steaua, reprogramat din cauza amicalului cu Bulgaria

Comitetul Executiv al FRF a decis, ieri, ca meciul Gloria - Steaua, din etapa a XVI-a a Diviziei A, sa nu se dispute pe 25 mai, asa cum stabilise LPF, ci la o data ce va fi decisa ulterior, a anuntat presedintele clubului Rapid, Dinu Gheorghe. Presedintele Rapidului a mentionat ca unul dintre motivele pentru anularea acestei date este reprezentat de amicalul pe care Romania il va sustine, pe 25 mai, cu Bulgaria, la Ruse. Data exacta de disputare a jocului Gloria - Steaua va fi hotarata in Consiliul Ligii Profesioniste ce va avea loc la 21 martie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.