Un copil in varsta de trei ani din Bristol (Marea Britanie) a stat trei zile in casa alaturi de tatal sau mort, pana cand a fost descoperit de cativa prieteni de familie, informeaza The Telegraph in editia online. Alarmati ca barbatul nu mai daduse n
Un copil in varsta de trei ani din Bristol (Marea Britanie) a stat trei zile in casa alaturi de tatal sau mort, pana cand a fost descoperit de cativa prieteni de familie, informeaza The Telegraph in editia online. Alarmati ca barbatul nu mai daduse nici un semn de viata, prietenii au intrat in casa, unde l-au gasit pe micut plangand, fara apa sau hrana. Tatal copilului, Scott Marshall (45 de ani), zacea la pamant doar in halat, fiind omorat in bataie. De uciderea lui Marshall a fost acuzat James Long (27 de ani), un barbat fara domiciliu stabil, care a fost arestat. Mama baietelului a murit de cancer in 2003, la cateva saptamani dupa ce s-a casatorit cu Marshall. Dupa moartea ei, acesta a renuntat la slujba pentru a avea grija de copil. Unul dintre prietenii victimei a povestit ca Scott se devotase baiatului, ingrijindu-l cu multa dragoste. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.