Gropile "cat drumul" au devenit o realitate cotidiana pentru soferii bucuresteni, imediat dupa topirea zapezii. soseaua Giurgiului pare sa bata recordul la gropi. in zona "Toporasi", de pe Giurgiului, o dubita incearca sa faca balans ca sa treaca mai
Gropile "cat drumul" au devenit o realitate cotidiana pentru soferii bucuresteni, imediat dupa topirea zapezii. soseaua Giurgiului pare sa bata recordul la gropi. in zona "Toporasi", de pe Giurgiului, o dubita incearca sa faca balans ca sa treaca mai usor printr-o groapa. Fara sa mai caute nici un culoar sigur, un Logan trece cu viteza relativ mare, zguduind si gura de canal din centrul gropii. "Asta-i cea mai mare groapa de pe Giurgiului. Am masina de nici trei luni si deja am probleme la directie, iar din service mi-au zis ca e de la gropi. Cred ca cei din Primarie se amuza cand ne vad cum ne chinuim si atunci mai carpesc cu putin nisip sau pietris", spune Florin Milea, soferul Daciei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.