Tunsori trasnite, vopsit gene, sprancene, pensat, epilat, tratamente antirid, masaj japonez - toate aceste oferte sunt destinate numai sexului tare.
in Timisoara s-a deschis de curand un salon de frumusete care li se adreseaza in exclusivitat
Tunsori trasnite, vopsit gene, sprancene, pensat, epilat, tratamente antirid, masaj japonez - toate aceste oferte sunt destinate numai sexului tare.
in Timisoara s-a deschis de curand un salon de frumusete care li se adreseaza in exclusivitate. Timizi sau doar curiosi, barbati de toate varstele au vizitat salonul Privilege si si-au aranjat fizicul, fie ca a fost vorba de o epilare a parului de pe piept, o vopsire de par, o smulgere de gene sau un masaj Yumeiho - nimic erotic in acest masaj care se face musai imbracat, desi unii poate s-ar fi asteptat la alt fel de servicii. Luci Pop, masor calificat, absolvent al Facultatii de Medicina si specializat apoi in kinetoterapie, are puterea sa scoata tot stresul din om, aplicandu-i miscarile tipice masajului japonez Yumeiho, pentru necunoscatori destul de ciudate. Luci lucreaza si pentru angajatii unor firme, ai caror patroni sunt atat de generosi incat le platesc sedintele de masaj, efectuate chiar la birou.
Daca Luci este medic, cosmeticiana este... stomatolog. Rose ne spune, in timp ce se ocupa de sprancenele rebele ale unui tanar, ca e foarte multumita de slujba ei si nu regreta ca a facut aceasta schimbare in viata. Originalitatea salonului este intregita de patroana stabilimentului, o tanara mama, inginer constructor, care a avut ambitia de a realiza, cu ajutorul banilor, dar si al unui designer priceput, o atmosfera deosebita. "Barbatii se simt mult mai bine intr-un salon in care nu vin femei. La inceput ne-au abordat destul de retinuti, dar acum pot spune ca au capatat incredere. Am noroc ca am gasit o echipa extraordinara care imi da posibilitatea sa ma ocup si de meseria mea", ne spune Lucia.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.