Fostul chitarist al trupei "Korn" Brian "Head" Welch a fost botezat sambata in apele raului Iordan, la doar cateva saptamani dupa ce a renuntat la formatia sa, droguri, haine nonconformiste si viata dezordonata pentru a se dedica cu totul religiei cr
Fostul chitarist al trupei "Korn" Brian "Head" Welch a fost botezat sambata in apele raului Iordan, la doar cateva saptamani dupa ce a renuntat la formatia sa, droguri, haine nonconformiste si viata dezordonata pentru a se dedica cu totul religiei crestine, relateaza presa internationala. Welch, unul dintre fondatorii acestei formatii care a castigat in decursul timpului mai multe discuri de platina, si alti 20 de pelerini crestini din Bakersfield, California, imbracati in haine albe, au fost botezati de catre catre pastorul Ron Vietti. Welch a declarat apoi ca acest botez a reusit sa-i alunge toate sentimentele negative care ii dominasera viata pana in acel moment. Pastorul Vietti a tinut sa precizeze ca Welch, care si-a tatuat numele "Iisus" pe degete si "Matei 11:28" pe gat, a reusit deja sa atraga spre crestinism numerosi tineri. "In ultimele saptamani, foarte multi dintre cei care au aflat povestea lui au decis sa-i urmeze exemplul si sa mearga pe calea Domnului", a mai spus Vietti. "Korn" a anuntat plecarea lui Welch luna trecuta, dupa 13 ani de cantat impreuna. Chitaristul a explicat ca in ultimii ani s-a aflat intr-o permanenta stare depresiva, completata cu dependenta de droguri si ca religia crestina l-a ajutat sa depaseasca aceasta perioada dificila din viata sa si sa-si recapete increderea in sine. El mai spune ca nu are de gand sa renunte la muzica, dar ca aceasta va fi dedicata de acum incolo lui Dumnezeu. Anual, mii de pelerini sunt botezati in apele Iordanului, raul in care, conform Noului Testament, Ioan Botezatorul l-a botezat pe Iisus Hristos.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.