TINTE. Vineri vor sosi in Romania reprezentantii clubului Chunnam Dragons. Incantati de evolutia lui Adrian Neaga in derbyul cu FC Seul, coreenii vor acum sa-si intareasca echipa cu alti jucatori romani. Unul dintre acestia este Marian Aliuta, pe


TINTE. Vineri vor sosi in Romania reprezentantii clubului Chunnam Dragons. Incantati de evolutia lui Adrian Neaga in derbyul cu FC Seul, coreenii vor acum sa-si intareasca echipa cu alti jucatori romani. Unul dintre acestia este Marian Aliuta, pentru care Chunnam ofera 500.000 de dolari. In cazul in care giulestenii nu vor fi de acord cu aceasta mutare, impresarul Dumitru Tudor va incerca sa-l bage pe gat coreenilor pe bacauanul Narcis Raducan.
LOVITURA. Principala tinta a conducatorilor la care evolueaza Adrian Neaga este insa dinamovistul Claudiu Niculescu. Antrenorul Ioan Andone isi doreste deja un alt atacant in lot, acesta fiind Gigel Bucur. ""Cand Niculescu va pleca, Gigel Bucur va juca aici. Chiar si daca nu vrea domnul Borcea"", a declarat Andone. (Sorin Anghel)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.