Dorneanu a mai spus ca se va discuta daca decizia organizatiei PSD Bacau de mentinere a lui Iacobov in partid va ramane valabila sau daca acesta va fi exclus din partid. El a incercat sa explice fara succes prevederile statuare legate de decizia excl
Dorneanu a mai spus ca se va discuta daca decizia organizatiei PSD Bacau de mentinere a lui Iacobov in partid va ramane valabila sau daca acesta va fi exclus din partid. El a incercat sa explice fara succes prevederile statuare legate de decizia excluderii sau nu a lui Iacobov din partid, pentru ca in final sa se intrebe: ""In jurul lui Iacobov se invarte toata tara asta, toate problemele ei?"". Cat despre Viorel Hrebenciuc, cel care ar fi putut da amanunte despre acest caz, Titus Corlatean, purtatorul de cuvant al partidului a spus ca liderul PSD a stat putin la sedinta de ieri a Delegatiei Permanente, fiind gripat. Anuntul lui Dorneanu vine la doua zile dupa ce Corlatean afirma ca in cazul lui Corneliu Iacobov trebuie sa functioneze prezumtia de nevinovatie. Corlatean a amintit de declaratiile facute recent si de alti lideri ai partidului, potrivit carora trebuie sa functioneze o prezumtie de nevinovatie pana la capat. ""In clipa in care judecatorul se pronunta cu privire la vinovatie sau nu, atunci putem sa tragem o concluzie"", a adaugat el, amintind ca Iacobov nu are functie in partid, fiind doar membru.
La randul sau, liderul PSD Adrian Nastase aprecia vinerea trecuta ca ""nu pot sa nu observ coincidenta intre ofensiva pe teme de lupta anti-coruptie si nevoia puterii de exemplificari. Iacobov a devenit un material didactic"". El a afirmat ca la nivelul PSD nu s-a discutat despre aceasta arestare si nu s-a luat nici o hotarare in legatura cu Iacobov. (Lavinia Dimancea)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.