Actrita germana de origine romana Alexandra Maria Lara detine rolul principal feminin in co-productia europeana ""Offset"", la care filmarile se vor incheia in aceste zile la Bucuresti. Alexandra Maria Lara a fost

Actrita germana de origine romana Alexandra Maria Lara detine rolul principal feminin in co-productia europeana ""Offset"", la care filmarile se vor incheia in aceste zile la Bucuresti. Alexandra Maria Lara a fost recent distinsa cu Premiul Golden Camera pentru Cea mai buna actrita intr-un film german. Plecata din Romania cu familia pe cand avea doar cinci ani, ea a debutat devreme in actorie, iar cariera i-a fost supravegheata atent de tatal ei, actorul Valentin Platareanu. Desi a facut multe filme fara a avea diploma de actrita, a urmat studii de profil la insistentele tatalui, care este fondatorul unei scoli de actorie in Germania. Recent intoarsa din SUA, de la decernarea Oscarurilor, unde filmul ""Der Untergang"", in care joaca rolul principal feminin, a candidat la premiul pentru Cel mai bun film strain, Alexandra a venit in Romania pentru a filma la aceasta productie, nu singura, ci alaturi de tatal ei, care are si el un rol in ""Offset"". Pentru succesul obtinut in cele mai recente productii cinematografice in care a jucat si pentru rolul din filmul ""Offset"", care a starnit interesul publicului, Jurnalul National o declara pe Alexandra Maria Lara ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.