7 Martie 2005

Lectura de un minut

Europarlamentarii intentioneaza, potrivit paginii de Internet a BBC, sa inainteze in aceasta saptamana la Strasbourg o motiune cerand interzicerea donatiilor de ovule din Romania. Decizia vine dupa aparitia scandalului "copiilor comandati prin posta"
Europarlamentarii intentioneaza, potrivit paginii de Internet a BBC, sa inainteze in aceasta saptamana la Strasbourg o motiune cerand interzicerea donatiilor de ovule din Romania. Decizia vine dupa aparitia scandalului "copiilor comandati prin posta", Romania fiind perceputa in Marea Britanie ca o tara care inca se confrunta, cu o relativa saracie, cu un standard de viata scazut, unde femeile pot castiga 150 de lire sterline pe luna daca doneaza ovule. "Global Art, clinica implicata in scandal are mai multe donatoare decat toate clinicile englezesti la un loc", apreciaza BBC, iar daca femeile din Marea Britanie s-ar bizui pe ovule provenite din propria tara ar trebui sa astepte pana la sapte ani. "O perioada mult prea mare", spune Mary, o englezoaica de 40 de ani care are probleme cu conceptia. Ea crede ca a primi ovule din Romania reprezinta cea mai buna optiune a sa. (C.P.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.