Meryl Streep si Jennifer Aniston vor juca in drama "Wanted", despre o inchisoare pentru femei, transmite site-ul Ananova. Filmul, bazat pe o carte scrisa de Kim Wozencraft, este povestea lui Diane Wellman (Jeniffer Aniston), o politista care ajunge l
Meryl Streep si Jennifer Aniston vor juca in drama "Wanted", despre o inchisoare pentru femei, transmite site-ul Ananova. Filmul, bazat pe o carte scrisa de Kim Wozencraft, este povestea lui Diane Wellman (Jeniffer Aniston), o politista care ajunge la inchisoare. Ea a fost victima unei inscenari, pusa la cale de cativa colegi corupti cu care a intrat in conflict din cauza ca a trimis la inchisoare un om nevinovat. Colega de celula a politistei, Gail Rubin, interpretata de Meryl Streep, a ajuns la inchisoare din cauza violentei de care daduse dovada in trecut. Cele doua comploteaza sa evadeze. Diane Wellman planuieste sa se razbune pe colegii corupti, iar Rubin Gail vrea sa inceapa o noua viata dupa cei 18 ani petrecuti dupa gratii.
Filmul va fi regizat de Sheldon Turner, care a avut in ultimii ani o cariera stralucita ca scriitor. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.