Desi antreneaza cu succes in Ucraina, Mircea Lucescu ramane in continuare in atentia fotbalului turc. Astfel, doua partide disputate de Besiktas in sezonul trecut, in perioada cand echipa din Istanbul era antrenata de Mircea Lucescu, sunt cercetate d
Desi antreneaza cu succes in Ucraina, Mircea Lucescu ramane in continuare in atentia fotbalului turc. Astfel, doua partide disputate de Besiktas in sezonul trecut, in perioada cand echipa din Istanbul era antrenata de Mircea Lucescu, sunt cercetate de o comisie a Parlamentului turc in cadrul unei anchete privind presupuse aranjamente in fotbalul din Turcia, a anuntat cotidianul "Hurriyet". Potrivit sursei citate, Comisia de Cercetare din cadrul Parlamentului turc va analiza 15 partide disputate, in perioada 2000-2004, in prima si a treia liga din Turcia. Comisia a cerut deja Federatiei Turce de Fotbal sa ii puna la dispozitie dosarele celor 15 partide. Partidele "vulturilor" care sunt suspectate de aranjamente sunt cu Akcaabat Sebatspor, scor 0-2 (9 mai 2004), si cu Caykur Rizespor, scor 1-0 (15 mai 2004). In alta ordine de idei, presedintele Federatiei Turce de Fotbal, Levent Bicakci, i-a propus lui Mircea Lucescu, postul de selectioner al Turciei, sustine cotidianul Sabah. "Iubitorii de fotbal din Turcia cunosc foarte bine numele Mircea Lucescu. El a castigat campionatul Turciei atat cu Galatasaray, cat si cu Besiktas. A obtinut cu aceste echipe rezultate foarte bune in cupele europene. Acum este antrenor la Sahtar Donetk. Numele lui a fost mentionat, in ultima perioada, in legatura cu Fenerbahce, insa se pare ca presedintele federatiei, Levent Bicakci, i-a propus lui Lucescu postul de selectioner", noteaza Sabah. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.