Omul a realizat imensele sale progrese demografice, tehnologice si culturale in mare masura datorita sprijinului animalelor pe care le-a domesticit de aproape noua mii de ani. Relatiile om-animal s-au bazat pe avantaje reciproce de pe urma carora om
Omul a realizat imensele sale progrese demografice, tehnologice si culturale in mare masura datorita sprijinului animalelor pe care le-a domesticit de aproape noua mii de ani. Relatiile om-animal s-au bazat pe avantaje reciproce de pe urma carora omul a profitat considerabil mai mult. De aceea, trebuie sa aiba fata de ele recunostinta, respect si afectiune si sa nu uite ca si ele au trairile lor de bucurie si suferinta. In acest sens, legea de protectie a animalelor votata de Senat este mai mult decat binevenita, caci stim ca sunt multi care se poarta cu o mare cruzime cu aceste fiinte care ne-au insotit de-a lungul istoriei noastre.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.