In comparatie cu aventurile din ""Prince of Persia: The Sands of Time"", noua serie pare mult mai interesanta. In incercarea de a scapa de un demon, printul se foloseste de ""excursiile"" in timp. Partea frumoasa e

In comparatie cu aventurile din ""Prince of Persia: The Sands of Time"", noua serie pare mult mai interesanta. In incercarea de a scapa de un demon, printul se foloseste de ""excursiile"" in timp. Partea frumoasa este ca nivelurile se repeta, dar in perioade de timp diferite. De asemenea, capcanele au devenit mai ""sofisticate"": butuci cu tepi pe orizontala si verticala, butuci cu lame care se rotesc, roti zimtate care ies din pereti si multe altele, pe care va lasam sa le descoperiti singuri.
Si daca tot v-am spus sa aveti grija pe unde calcati, trebuie sa fiti atenti ca nu cumva sa va calce altii: uriasii. Dar nu sunt de neoprit, daca stiti sa va folositi sabia. Uriasii nu sunt singurii adversari, numarul si aparitia inamicilor fiind in crestere pe parcursul jocului.
Pentru a putea rula acest joc, aveti nevoie de un computer echipat cu procesor la 1,5 GHz, o memorie la 512 MB RAM, placa video 3D cu 128 MB.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.