Gadev a fost ranit vineri seara in timpul unei ambuscade din apropierea localitatii Hamza, din sudul Irakului. Soldatul a murit din cauza ranilor foarte grave, dupa ce a fost atacat in timp ce patrula la bordul unui vehicul blindat pe drumul care fac
Gadev a fost ranit vineri seara in timpul unei ambuscade din apropierea localitatii Hamza, din sudul Irakului. Soldatul a murit din cauza ranilor foarte grave, dupa ce a fost atacat in timp ce patrula la bordul unui vehicul blindat pe drumul care face legatura localitatii cu Capitala irakiana, informeaza un comunicat de presa al Ministerului bulgar al Apararii. Dupa o evaluare pe loc ale circumstantelor raidului, concluzia a fost ca patrula bulgara a fost atacata de fortele militare americane care protejau un post de comunicare radio, informatie care a fost confirmata si de ministrul bulgar al Apararii, Nikolai Svinarov. Acesta a tinut sa sublinieze ca Bulgaria a cerut coalitiei sa ""ia masuri urgente pentru a se coordona mult mai bine la toate nivelurile"". (Maria Toader)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.