7 Martie 2005

Lectura de un minut

Barbatul acuzat ca l-a hartuit pe actorul si regizorul Mel Gibson, fiind convins ca Dumnezeu i-a dat misiunea de a se ruga impreuna cu acesta, a fost gasit vinovat de un tribunal din Los Angeles, informeaza BBC online. Zach Sinclair este acuzat ca nu
Barbatul acuzat ca l-a hartuit pe actorul si regizorul Mel Gibson, fiind convins ca Dumnezeu i-a dat misiunea de a se ruga impreuna cu acesta, a fost gasit vinovat de un tribunal din Los Angeles, informeaza BBC online. Zach Sinclair este acuzat ca nu a respectat ordinul de restrictie de a se mai apropia de actor si de familia acestuia si risca sa primeasca trei ani de inchisoare. In luna octombrie a anului trecut, Gibson a obtinut un ordin de restrictie impotriva tanarului. La mai putin de 24 de ore de la emiterea acestuia, Sinclair l-a incalcat. In varsta de 34 de ani, Zach Sinclair a refuzat un avocat din oficiu, preferand sa se reprezinte singur. Originar din Idaho, el a inceput sa-i scrie lui Gibson in iulie 2004, dupa ce a vazut filmul acestuia, "Patimile lui Hristos". El i-a trimis regizorului 12 scrisori in care ii comunica faptul ca Dumnezeu l-a trimis in California pentru a se ruga impreuna cu acesta. Desi Gibson a recunoscut ca Sinclair nu este "inspaimintator sau amenintator", si-a exprimat nelinistea fata de siguranta familiei sale. In scrisorile sale, Sinclair recunostea ca a petrecut o vreme in spitale de boli mintale si ca a facut doi ani de puscarie pentru ca a hartuit o femeie. (D.V.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.