"Hagi, regele derby-urilor", a titrat cotidianul Turkiye dupa meciul castigat sambata seara de Galatasaray, pe teren propriu, cu 1-0, in fata lui Besiktas. "Echipa galben-rosie si-a continuat succesele din derby-urile acestui sezon printr-o victorie
"Hagi, regele derby-urilor", a titrat cotidianul Turkiye dupa meciul castigat sambata seara de Galatasaray, pe teren propriu, cu 1-0, in fata lui Besiktas. "Echipa galben-rosie si-a continuat succesele din derby-urile acestui sezon printr-o victorie in meciul cu Besiktas" noteaza Turkiye, care aminteste ca Galatasaray a obtinut un rezultat de egalitate in meciul cu Besiktas din turul actualei editii de campionat si o victorie cu 1-0 in intalnirea cu Fenerbahce. Totusi, o mare parte a ziarelor aparute ieri il critica pe Gica Hagi pentru felul in care s-a manifestat pe marginea terenului. Intr-un editorial aparut in "Star", "Regele"este sfatuit sa nu se mai agite atat pe marginea terenului. "Eu am incredere in capacitatea ta ca antrenor, dar acest comportament iti va crea probleme in Turcia. Te rog sa incerci sa fii mai calm", scrie Ozdenak. Intr-un alt articol aparut in Star se mentioneaza ca Hagi vrea sa ii influenteze pe arbitri. "Hagi vorbeste mereu cu jucatorii lui, mai are putin si intra pe teren sa joace. Nu conteaza acest aspect, dar el incearca sa ii influenteze pe arbitri. Ce rost are sa faca asta?", noteaza "Star". "Sabah" a apreciat ca nu tactica lui Hagi a adus echipei Galatasaray cele trei puncte, ci evolutia buna a francezului Franck Ribery. "Hagi a fost un jucator legendar al Galatei, dar nu este un antrenor bun, deoarece si-a stresat prea mult echipa", noteaza Sabah. Nici "Fanatik" nu l-a iertat pe antrenorul roman, notand ca agitatia continua a lui Hagi pe marginea terenului a fost singurul aspect neplacut al meciului. Si "Milliyet" l-a criticat pe Hagi. "Cariera lui de jucator este incontestabila, insa pana si eu m-am enervat urmarindu-i comportamentul la marginea terenului. Nu poate sa stea linistit deloc, face spectacol! Tipa la jucatorii lui, se supara pe central, se cearta cu arbitrul de rezerva si daca vede ca nu ii merge, il alearga pe copilul de mingi! Este un factor de stres. Cel care a facut ca meciul sa fie atat de incordat a fost Hagi, prin declaratiile ciudate din timpul saptamanii si comportamentul lipsit de responsabilitate din timpul meciului. Una este sa fii mare fotbalist, iar alta sa fii un bun antrenor", se mentioneaza in articolul semnat de Bilal Mese. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.