Doi tineri deputati burlaci si-au luat inima in dinti si s-au decis sa se implice intr-o actiune caritabila care ii scoate din sfera actiunilor cu care sunt obisnuiti, cea a dezbaterii legislative. Liberalul Cristian Boureanu si pesedistul Alexandru
Doi tineri deputati burlaci si-au luat inima in dinti si s-au decis sa se implice intr-o actiune caritabila care ii scoate din sfera actiunilor cu care sunt obisnuiti, cea a dezbaterii legislative. Liberalul Cristian Boureanu si pesedistul Alexandru Mazare, ambii in varsta de 33 de ani, vor fi, pentru o seara, "obiecte de licitatie" aflate la dispozitia doamnelor care vor sa se bucure de 8 Martie de un cadou deosebit. Licitatia, aflata la a doua editie, are ca scop strangerea de fonduri pentru copiii aflati in centrele de plasament. Cei doi trebuie sa se prezinte la licitatie imbracati la patru ace si sa faca o prezenta buna in fata sarbatoritelor care vor veni in seara aceasta, la ora 21.00, la clubul Bamboo din Capitala.
Regulamentul licitatiei prevede ca, dupa ce sunt "adjudecati", domnii sa stea de vorba cu noile lor "posesoare", o ora, in incinta localului unde se tine licitatia, iar doamnele trebuie sa le achite consumatia noilor "achizitii". La licitatie vor participa si regizorul Dan Chisu, si fotbalistul australian care joaca la FC National, Jon McKain.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.