7 Martie 2005

Lectura de un minut

Lansare - A aparut Saptamana Financiara O noua revista, Saptamana Financiara, a aparut ieri pe piata saptamanalelor economice sub conducerea vedetei Antenei 1, Gabriela Vranceanu Firea. Publicatia are trei fascicole Actualitate, Bani&Afaceri si
Lansare - A aparut Saptamana Financiara
O noua revista, Saptamana Financiara, a aparut ieri pe piata saptamanalelor economice sub conducerea vedetei Antenei 1, Gabriela Vranceanu Firea. Publicatia are trei fascicole Actualitate, Bani&Afaceri si BizShow, in care oamenii de afaceri precum si toti cei care vor sa afle mersul economiei gasesc subiecte deosebit de interesante. ""Capitalul e las din fire"" este titlul unui amplu interviu realizat de Gabriela Vranceanu Firea cu omul de afaceri Dinu Patriciu. Revista incearca sa prezinte economia si pentru omul de rand, abordand si subiecte de interes mai larg. Cine vrea sa-i cumpere iubitei un cadou este bine sa citeasca articolul ""Parfumuri cu miros de alergii"" sau un alt articol de sezon ""8 martie, ziua cea mai lunga a barbatilor"". Ieri seara, numerosi reprezentanti ai Guvernului si mediului de afaceri au participat la receptia de lansare a revistei Saptamana Financiara. Uram succes colegilor nostri!
Bechtel - Graficul lucrarilor, dupa rectificarea bugetara
Compania americana Bechtel, constructorul autostrazii Transilvania, a anuntat ca va finaliza programarea lucrarilor de executie pentru 2005 dupa rectificarea bugetara, iar lucrarile de constructie continua. ""Consideram ca ar fi mai potrivit ca aspectele legate de administrarea contractului nostru de executie, inclusiv platile datorate conform acestuia, sa fie discutate direct cu clientul nostru, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, decat in mod public"", au declarat reprezentantii Bechtel. Declaratia a venit ca raspuns la afirmatiile fostului secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Sorin Bota, care a afirmat ca Bechtel ar putea percepe penalizari de intarziere ""pentru neonorarea unei facturi inaintate Guvernului la inceputul acestui an"". Factura se ridica la 105 milioane dolari, din care o suma de 74 de milioane de dolari a fost achitata.

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.